CrossFit

CrossFit is een mix van cardio, gymnastiek en gewichtheffen met veel aandacht voor techniek. Deze sport bereid je voor op álles wat je in het dagelijks leven tegen komt en méér.

Een CrossFit training bestaat uit een combinatie van oefeningen die elke dag anders is. De combinatie van de dag noemen we de WOD (Workout Of the Day). Bij aanvang van de les is er veel aandacht voor techniek, zodat je de WOD maximaal kunt uitoefenen zonder blessures op te lopen.

Elke WOD kan op ieder niveau worden uitgevoerd; man of vrouw, licht of zwaar, getraind of beginner, het maakt niets uit. Niet iedereen is gelijk, maar wél gelijkwaardig. CrossFit is uniek, want je traint met een uiteenlopende groep mensen die allemaal stuk gaan om hun eigen doelen te bereiken. Bij CrossFit train je voor jezelf, maar nooit alleen. CrossFitters zijn fanatiek en sociaal. Een training is pas klaar als iedereen zijn of haar doel heeft gehaald. De groepsdynamiek zorgt voor motivatie, doorzettingsvermogen en een gevoel van trots. Met CrossFit slaat de verveling nooit toe en blijft er voor elk niveau meer dan voldoende uitdaging!

Sportschool Feel So Good in Oss is dé plek voor PERSONAL TRAININGGYMCLASSES en CROSSFIT. Bij Feel So Good ben je verzekerd van de beste coaches en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Intake.