Bekijk het lesrooster van Feel So Good

WEIGHTLIFTING – In deze CrossFit Specialty focussen we ons op de twee Olympische Lifts: Snatch en de Clean & Jerk. Onder begeleiding van Weightlifting Coach Lieneke werk je in deze les aan het perfectioneren van jouw olympische lifts. Olympische gewichtheffers zijn zonder twijfel de meest sterke atleten op de wereld. Olympisch gewichtheffen leert mensen hoe ze efficiënt en veilig kunnen bewegen. Meerdere studies hebben aangetoond dat Olympisch Gewichtheffen uniek is in het ontwikkelen van capaciteiten op het gebied van krachtontwikkeling, spieropbouw, explosiviteit, snelheid, coördinatie, sprongkracht, spieruithoudingsvermogen, botdichtheid en de mentale capaciteit om met stress om te gaan. Niet gek dus dat deze sport de laatste jaren op zichzelf ook flink in populariteit is toegenomen.

GYMNASTICS – Bij onze CrossFit Specialty: Gymnastics gebruik je jouw eigen lichaamsgewicht als enige bron van weerstand voor de oefening. We oefenen handstands, pull-ups, muscle-ups, lunges, sprongkracht, push-ups, etc. Deze lessen zijn heel goed voor de ontwikkeling van kracht, balans, coördinatie, behendigheid, nauwkeurigheid en flexibiliteit. Onze coach Bram zit al sinds hij 12 is in het nationale team, zonder twijfel zul je een hoop van hem leren over Gymnastics! De combinatie van kracht, flexibiliteit, een goed ontwikkeld lichaam, coördinatie, balans, nauwkeurigheid, balans, precisie en behendigheid is uniek in de sportwereld en helpt je ongetwijfeld om een betere sporter te worden.

STRENGTH – In onze Strength lessen komen zowel het Olympisch gewichtheffen als powerliften/powerbuilden aan bod. In deze lessen ligt de focus op krachtontwikkeling. Onder begeleiding van onze gespecialiseerde krachttrainingscoach Emmy ga je aan de slag om je algehele kracht te ontwikkelen. Sterk zijn maakt je niet alleen een betere CrossFitter maar het zorgt er in het algemeen voor dat je sportprestaties verbeteren. Wanneer je veel kunt squatten kun je ook beter springen, sprinten, etc. Meer kracht betekent namelijk een snellere sprint, een sterkere stoot, een hogere sprong, etc. Zelfs wanneer een persoon op leeftijd moeite heeft met het rechtop staan zonder te trillen, dan heeft dit vaak te maken met kracht.

7AM CLUB – Bij de 7 AM Club traint de coach mee en hebben we een half uurtje extra om te trainen!

HEROWOD - Een Hero WOD is een benchmark workout ter ere aan een gevallen militair, politieagent, ambulancebroeder of brandweerlid. Op vrijdag avond staat deze vast bij ons op het rooster!

HERO – FAMILY FRIDAY - Op Family Friday is de HERO-WOD helemaal GRATIS voor FSG-Leden, want hoe meer zielen hoe meer vreugd toch?! Na de WOD is er uitgebreid de tijd om te SOCIALIZEN met je work-out buddy's én kan je een VERKOELEND DRANKJE kopen bij de bar! Ook verkrijgbaar wanneer je geen work-out hebt gedaan!😉

BUDDYWOD – Op zaterdag is er altijd een BuddyWOD, net als een normale WOD maar dan met zijn tweeën! Wel zo gezellig 😉