Bokszak Training bij Feel so Good

Meer kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Een hogere vetverbranding. Ontspanning in je lijf en rust in je hoofd. Meer zelfvertrouwen en een betere weerbaarheid. Met bokszaktraining sla je minstens acht vliegen in één klap. Heerlijk om ’s avonds de dag mee af te sluiten, en een perfecte manier om ’s ochtends alert en energiek de dag te beginnen.

Feel So Good bokszaktraining is verantwoord en effectief. Je blaast stoom af en leeft je uit op de bokszak, terwijl onze ervaren instructeurs je motiveren, stimuleren en coachen. Zij creëren de veilige setting waarbinnen je voluit kunt stoten en trappen zonder jezelf of een ander te blesseren. Bij Feel So Good trainen we met groepen van maximaal 8 personen zodat we iedereen persoonlijk kunnen begeleiden.

Bij Feel So Good zijn bokshandschoenen aanwezig.

Onderstaand vind u het lesrooster.

Maandag

Donderdag

Zaterdag

17:30 – 18:15

18:00 – 18:45

09:15 – 10:00

18:15 – 19:00

18:45 – 19:30

 

 

Maak gratis kennis met Bokszak Training bij Feel So Good Oss

Vraag direct online alle (start)informatie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

  • * velden zijn verplicht.
 

 

Sportschool Feel So Good in Oss is dé plek voor Fitness, CrossFit en Personal Training. Bij Feel So Good ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.