CrossFit voor Kinderen

CrossFun

CrossFun combineert gymnastiek, lichaamsgewicht oefeningen en krachttraining elementen om op de 10 grondmotorische eigenschappen verbetering te zien: KORT- EN LANG UITHOUDINGSVERMOGEN, STAMINA, KRACHT, FLEXIBILITEIT, POWER, SNELHEID, COÖRDINATIE, BEHENDIGHEID, BALANS en NAUWKEURIGHEID Kinderen hebben de grootste kans op het maximaliseren van deze eigenschappen in de jaren van de meeste fysieke groei. Door middel van laagdrempelige en leuke oefeningen worden ze uitgedaagd om hun techniek en kracht te verbeteren. Fun staat bovenaan! Spelenderwijs wordt er kennisgemaakt met CrossFit. Op laagdrempelige manier worden technieken uitgelegd & uiteraard worden er WOD’s gedaan.
 

Teens wedstrijdgroep

Deze groep is klaar voor een volwassen CrossFit les. Zij zullen worden voorbereid op wedstrijden en zijn verplicht beide lessen aanwezig te zijn (uitzonderingen daargelaten.)

Deze groepen trainen los van elkaar. Kom je voor de eerste keer? Dan start je altijd in de CrossFun les. Heb je de ambitie om in de TEENS WEDSTRIJDGROEP te komen, geef dit samen met je ouder/verzorger door aan een coach. De coach zal dit intern overleggen met de andere coaches. Samen wordt besloten of wij denken dat je er klaar voor bent. Bij de TEENS WEDSTRIJDGROEP komen er namelijk wel een aantal dingen kijken… We verwachten dat je: - Altijd goed mee doet - Graag nieuwe dingen leert - Altijd aanwezig bent in zowel de dinsdag- als vrijdag les. - Je wil voorbereiden voor echte CrossFit wedstrijden

Maak kennis met Crossfit voor kinderen bij Feel So Good en vraag nu alle startinformatie aan!