Gym

Onze fitnessruimte staat niet op zichzelf, maar wordt puur ingezet ter ondersteuning van onze leden die buiten de lessen om extra willen werken aan bepaalde functionaliteit, spiergroep of techniek. Er is dan ook geen begeleiding en er mogen maar 8 mensen tegelijk trainen in onze gym. Ook topsporters (denk aan BMX-ers, skiërs, bodybuilders) die heel gericht willen trainen of een locatie zoeken dicht bij huis om aan hun eigen schema te werken, zijn meer dan welkom!

Maak kennis met Feel So Good en vraag jouw Gratis Intake aan!

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool Feel So Good in Oss is dé plek voor GYM, CLASSES en CROSSFIT. Bij Feel So Good ben je verzekerd van de beste coaches en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Intake.

De CrossFit Cursus bij Feel So Good

Mission: Strength

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.