HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. En dat voel je! Het kost maar 30 minuten van je tijd, maar de spierpijn is er niet minder om. De oefeningen zijn gevarieerd, maar relatief makkelijk in uitvoering. Hier en daar komen trainingsvormen van CrossFit aan bod, maar dan met lichtere gewichten. Met HIIT komt er een eind aan je excuus dat je geen tijd hebt om te sporten. Het is een perfecte manier om je even helemaal in het zweet te werken en kan je eventueel voorbereiden op het zwaardere, maar vooral technische werk in onze CrossFit box.

Maak kennis met Feel So Good en vraag jouw Gratis Intake aan!

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool Feel So Good in Oss is dé plek voor Fitness, Classes en Crossfit. Bij Feel So Good ben je verzekerd van de beste coaches en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Intake.

De CrossFit Cursus bij Feel So Good

Mission: Strength

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.