Personal Training

We hebben de kennis in huis om mensen STERKER, GESPIERDER, FITTER en GEZONDER te maken. Ook beschikken we over specialistische kennis op het gebied van KRACHTTRAINING, POWERLIFTEN, OLYMPISCH GEWICHTHEFFEN, GYMNASTICS en CONDITIONING. Maar daarnaast beschikken we ook over veel ervaring met het kwijtraken van OVERGEWICHT, KICKBOXING en HARDLOPEN. Dus wil jij je eerste pull-up maken, 20 kilo afvallen of droom je van een bodyweight snatch? Wacht dan niet langer! Feel So Good is dé plek voor iedereen die houdt van uitdagingen, of dat nou 5 kilometer hardlopen is of het beklimmen van de Machu Picchu.

Wij geven jou handvaten om dit doel met jou te bereiken en zorgen ervoor dat je alles wat je bij ons leert duurzaam kan toepassen gedurende de rest van je leven.

Maak kennis met Personal Training bij Feel So Good en vraag nu alle startinformatie aan!

Sportschool Feel So Good in Oss is dé plek voor PERSONAL TRAINING, GYM, CLASSES en CROSSFIT. Bij Feel So Good ben je verzekerd van de beste coaches en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Intake.