Power Yoga

Geen zweverige verhalen of het voelen van chakra’s, maar pure en krachtige oefeningen die ervoor zorgen dat je sterker, leniger en stabieler wordt. Door met volle aandacht met je lichaam te werken, herken je je lichamelijke zwaktes en leer je hoe belangrijk het is om je spieren op de juiste manier in te zetten. Dit helpt je in het dagelijks leven, maar ook om effectiever te trainen. Power Yoga is een perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Na deze class is je lijf ontspannen, maar staat je hoofd op scherp. Dat noemen ze nou balans!

Maak kennis met Feel So Good en vraag jouw Gratis Intake aan!

  • * velden zijn verplicht.

 

Sportschool Feel So Good in Oss is dé plek voor Fitness, Classes en Crossfit. Bij Feel So Good ben je verzekerd van de beste coaches en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Intake.

De CrossFit Cursus bij Feel So Good

Mission: Strength

Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.